Tepelhof

Na een reconstructieve operatie aan de borst ontbreken vaak een tepel en tepelhof. Veel vrouwen kiezen dan voor een speciale tatoeage, een persoonlijk ontworpen tattoo van de tepel, inclusief tepelhof.

In de meeste ziekenhuizen wordt de optie voor een tepeltatoeage aangeboden. Jammer genoeg worden behandelingen oppervlakkig met pigmenten gedaan. Hierdoor zal, met vooral tijd en blootstelling aan de zon, de kleur na verloop van tijd weer verdwijnen.
Soms verbleekt de tattoo al binnen enkele weken. De meeste vrouwen zitten niet te wachten om elke twee jaar een touch-up te laten doen, wat uiteraard heel begrijpelijk is.

3D tepeltatoeage

Ik ontwerp samen met jou een persoonlijke en blijvende en realistische 3D tepeltatoeage. Hiervoor gebruik ik tattoo-inkt. Deze inkt is goedgekeurd door de GGD. Hierbij hou ik mij strikt aan de toegestane inkten volgens ‘de Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen’. Dit is inkt dat geen gevaar voor de gezondheid of veiligheid van de mens opleveren. De inkt geeft tevens een blijvend resultaat.

Kleur en structuur

Op de plek waar het natuurlijke pigment van de tepel(hof) ontbreekt zal de inkt worden ingebracht. De vorm en kleur wordt zoveel mogelijk nagebootst.

Een huid of tepel(hof) bestaat nooit uit één kleur. Ik gebruik verschillende kleuren die op een speciale manier worden aangebracht. Zo zal de structuur en kleur zoveel mogelijk overeenkomen met de eventueel nog aanwezige tepel of afgestemd worden met de natuurlijke huidskleur.
Voor een zo realistisch mogelijk resultaat werk ik met donker, licht, schaduw, vaatjes, kliertjes en structuur.

Zo zal de structuur en kleur zoveel mogelijk overeenkomen met de natuurlijke huidskleur
of de nog aanwezige tepel.

Voor een zo realistisch mogelijk resultaat werk ik met donker, licht, schaduw, vaatjes, kliertjes en structuur.

Hoe ga ik te werk?

Er volgt eerst een vrijblijvend, gratis intake gesprek. Daar zullen we je wensen en verwachtingen bespreken. Ik kijk naar de te behandelen plek en leg uit, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, wat ik voor je kan betekenen en wat ik eventueel ga doen.
Ik vertel je de kosten en we maken een vervolg afspraak. Zo heb je nog even de tijd om goed na te denken.

Op de dag van de behandelding zal ik de tepel en tepelhof op de huid tekenen. We kijken samen wat de beste plek is. Er is uiteraard ruimte genoeg om te bespreken of het de juiste plek is en ook qua grootte alles naar wens is. We bepalen dus de plek, de grootte en ik kijk welke kleur het natuurlijkst past. Dan mag je plaatsnemen op de stoel en zal ik de tattoo(s) plaatsen. De afspraak zal ongeveer een uur in beslag nemen.

Ik werk uiteraard hygiënisch, volgens de geldige richtlijnen van de GGD.
Voor elke klant worden disposable gesteriliseerde naalden, grips, etc. gebruikt. Deze spullen worden direct na gebruik weggegooid.

Er wordt altijd op afspraak gewerkt. De behandeling vindt plaats in een privé ruimte waar we rustig en ongestoord kunnen werken.

Vers geplaatste tepel tatoeage

Nazorg

Ik leg uit hoe je de tattoo het beste kunt verzorgen. Als je weggaat, krijg je een nazorg flyer mee waarin alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd. Volg deze instructies goed op, zodat je tattoo mooi kan genezen.
Voor vragen kan je me uiteraard altijd bellen.

Het eventueel bijwerken van de tattoo moet gebeuren na zes weken en binnen 3 maanden nadat de tattoo is gezet. Neem tijdig contact op zodat er zo min mogelijk kleurverschil ontstaat.
Het bijwerken is kosteloos.

Prijzen

Realistische 3D tepelhof tatoeage
Gemiddeld zijn er 1 of maximaal 2 behandelingen nodig.

Ik hanteer de volgende tarieven voor een 3D Tepeltatoeage:
Afhankelijk van een aantal factoren, welke ik met je bespreek in ons eerste gesprek, zal de prijs variëren tussen de € 175,00 en € 390,00.

Het kan altijd voorkomen dat een huid bij de genezing inkt afstoot op bijvoorbeeld een litteken. De nabehandeling hiervan is dan kosteloos.

Let op: behandelingen worden bij mij nooit vergoed! Ik wordt door zorgverzekeraars niet erkend als behandelaar.

Waarom bij mij? 

Omdat ik al jaren in het tattoo-vak zit weet ik precies welkte technieken en kleuren inkten ik het beste kan gebruiken, om een zo realistisch mogelijk resultaat te krijgen.
Er wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van een tattoo machine en door de GGD goedgekeurde tattoo inkten. Deze zijn uiteraard veilig volgens de EU richtlijnen, zodat het resultaat lang mooi blijft.

Het verschil van een behandeling in het ziekenhuis bij een verpleegkundige, arts, of schoonheidsspecialiste?
• Uiteraard mijn jarenlange deskundige ervaring met tatoeëren en een gedegen kleurenleer. De kleur zal ook altijd afgestemd worden op je huidskleur.
• De tattoos die ik plaats zijn bijna levensecht door de 3D techniek die ik toepas. Dus geen rondje met een stip erin, maar schaduwen en structuren zal ik verwerken in je nieuwe tepels.
• Tatoeages zullen niet snel vervagen zoals de tattoos die met pigment zijn gezet. Hierdoor hoef je niet steeds terug te komen om de tattoo bij te werken.

Ik streef ernaar om in één keer een zo natuurgetrouw mogelijke tattoo te plaatsen
door middel van het 3D-effect.


Na de behandeling krijg je duidelijke en eenvoudige instructies mee naar huis in de vorm van een folder. Als je onverhoopt toch nog vragen hebt dan kun je altijd contact met me opnemen.

Neem contact op om een afspraak in te plannen.